Ι. Εισαγωγή

Η εταιρία Μόνα Λίζα ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την σχεδίαση, οργάνωση και σκηνοθεσία εκδηλώσεων. Η Μόνα Λίζα είναι μια από τις πρώτες εταιρίες που εισήγαγε στην ελληνική αγορά την έννοια της σκηνοθεσίας μιας εκδήλωσης. Η Λίλλυ Βελισσαρίου - ιδρυτής της Μόνα Λίζα προέρχεται από το χώρο του χορού με δική της χορευτική ομάδα που για 10 χρόνια επιδοτείτο από  το Υπουργείο Πολιτισμού. Η πείρα της ως επικεφαλής ομάδας χορού, της έδειξε την ανάγκη της συγκρότησης και οργάνωσης όλων των παράλληλων ενεργειών που απαιτούνται για την άψογη εκτέλεση μιας «παράστασης». Η γαμήλια τελετή και η δεξίωση που ακολουθεί αποτελεί την πρώτη κοινή «παράσταση» του ζευγαριού και η πολύτιμη βοήθεια και γνώση της Μόνα Λίζα έχει έως σήμερα την ευτυχία να συντελέσει στην απόλυτη επιτυχία της κάθε εκδήλωσης που έχει αναλάβει!

ΙΙ. Περιγραφή εταιρίας

Το τμήμα Mona Lisa Décor ξεκίνησε τον χειμώνα του 2004 σαν φυσική προέκταση της βασικής εταιρίας οργάνωσης εκδηλώσεων. Η ανάγκη να προτείνουμε κάτι διαφορετικό από τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις για τις ιδιαίτερες στιγμές του γάμου και της βάφτισης, μας οδήγησε στην σχεδίαση ειδικών συνθέσεων για τον στολισμό της εκκλησίας αλλά και την διακόσμηση στον χώρο δεξίωσης.

Η ομάδα σχεδίασης πέραν της ιδρύτριας της εταιρίας αποτελείται από ανθοδέτες, διακοσμητές, σκηνογράφους και ζωγράφους. Σχεδιάστηκαν αποκλειστικά χειροποίητα σχέδια για την διακόσμηση της εκκλησίας και των χώρων δεξιώσεων.

Από την άνοιξη του 2004 έως και σήμερα η Mona Lisa Décor ανέλαβε την διακόσμηση σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις ανοίγοντας νέους δρόμους. Αντιμετωπίσαμε όλες τις δυσκολίες της υλοποίησης ενός σχεδίου στην πράξη. Ειδικές κατασκευές διακοσμητικών χώρου, κατασκευή λαμπάδων και κεριών σε νέα μεγέθη από τα τυποποιημένα, αναζητήσαμε συνεργάτες και προμηθευτές για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΙΙΙ. Πρόταση

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να θεωρούμε ότι πλέον η εταιρία μας έχει γερές βάσεις και όλη την τεχνογνωσία για να την μεταφέρουμε σε νέους συνεργάτες - επιχειρηματίες.

Η πρότασή μας για συνεργασία μέσω του franchising είναι γιατί επιθυμούμε και επικροτούμε την αυτονομία και την εξέλιξη των δικών μας ιδεών.

Η εταιρία μας παρέχει την τεχνογνωσία, τις προδιαγραφές για την κατασκευή και υλοποίηση του καταστήματος, την εκπαίδευση του προσωπικού, την υποστήριξη στη λειτουργία του καταστήματός σας.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν το «πακέτο» που έχει αναπτύξει η μητρική εταιρεία. Ο νέος επιχειρηματίας επενδύει στο «πακέτο» και έχει την προσωπική παρακολούθηση του καταστήματος με στόχο την επιτυχία.

Τα τελευταία στοιχεία που υπάρχουν από τις στατιστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο αποκαλύπτουν ότι το 62% των καταστημάτων που δεν είχαν ενταχθεί σε κάποιο σύστημα franchise έκλεισαν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους ενώ αντίθετα το 97% των καταστημάτων που εντάχθηκαν σε κάποιο σύστημα franchise επιβίωσαν στον πόλεμο του ανταγωνισμού.

Έχετε στη διάθεσή σας ένα «έτοιμο» προϊόν με ολοένα αυξανόμενη ζήτηση και επωφελείστε από όλη τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της εταιρείας Μόνα Λίζα.

Ακόμα και αν δεν έχετε τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται, έχετε την καθημερινή και ουσιαστική υποστήριξη της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας: από το πώς θα στηθεί μέχρι το πώς θα λειτουργήσει τελικά το κατάστημά σας. Επωφελείστε από τη χρήση του σήματος (brand name) και όλη την αξία που αυτό έχει ήδη στην αγορά.

Εξασφαλίζετε υπηρεσίες εκπαίδευσης, δικής σας αλλά και του προσωπικού σας, θέματα εξυπηρέτησης πελατών, διαφήμισης και προώθησης, καθώς και ότι άλλο χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι ότι άνω του 90% των franchisee δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το σύστημα που επέλεξαν και την πορεία του καταστήματός τους.

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι το σύστημα franchise δίνει τη δυνατότητα της ουσιαστικής ανάπτυξης στις επιχειρήσεις, με μικρό επιχειρηματικό ρίσκο, ενώ παράλληλα δημιουργεί νέες επενδυτικές ευκαιρίες σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Έναρξη συνεργασίας

Κατά την πρώτη φάση συνεργασίας μας και πριν την υπογραφή του συμφωνητικού θα ορισθεί ο γεωγραφικός τόπος αποκλειστικής χρήσης των δικαιωμάτων σας, θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας για την δημιουργία της νέας εταιρίας καθώς και θα πραγματοποιηθεί έρευνα αγοράς για να «τοποθετηθείτε» σωστά στην τοπική αγορά.

Για την ανάλυση των φάσεων και για κάθε σας απορία επικοινωνήστε μαζί μας και θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε μία πραγματική ευκαιρία για επιχειρηματική δραστηριότητα και ανάπτυξη με την δική μας βοήθεια και συμβολή.

Ακόμα...

  • Αγορά ιδεών και τεχνογνωσία
  • Εκπαίδευση και βοήθεια
  • Ανανέωση σχεδίων και διαφήμιση
  • Επέκταση των υπηρεσιών
  • Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων
 
   
     
Tel. +30 210 6514746, Fax. +30 210 6561270, Mobile: 6937150317
email:decor@monalisa.gr , velissariou@monalisa.gr