Η ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ DECOR ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Η Μόνα Λίζα decor, το 2007 ανέλαβε τα πάρτι και τα dinner του ξενοδοχείου ASTIR PALACE (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι κ.α.). Σχεδίασε επίσης τα δώρα του ξενοδοχείου προς τους πελάτες του.
Οι γάμοι που γίνονται στο ξενοδοχείο, πέρα από την φανταστική θέα στη θάλασσα, την πολυτέλεια στον εξοπλισμό και την ποιότητα στο service, μας έβαλαν στην διαδικασία να αντιληφθούμε αρχιτεκτονικά τον χώρο, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά στα καλοκαιρινά events κι έτσι να συνδυάζουμε το τοπίο και τα χρώματα, ώστε οι παρεμβάσεις μας να έχουν ένα μοναδικά αρμονικό αποτέλεσμα.

Τα Χριστούγεννα έγιναν συνθέσεις με χρώματα ζεστά του ξύλου, ορχιδέες πράσινες, κόκκινα τριαντάφυλλα, με κεριά λευκά επάνω σε ριγμένες κανέλες. Το ανοιξιάτικο Πασχαλινό δείπνο γέμισε χρώμα με ευαίσθητα σε υφή λουλούδια όπως είναι οι πολύχρωμες νεραγκούλες και οι μυρωδάτες φρέζιες. Επάνω στο τραπέζι μεταλλικά τετράγωνα φαναράκια, ίδια με τα γλαστράκια που φιλοξενούσαν τις ανθοσυνθέσεις. Κισσός απλωμένος γύρω τους με λαχανί χαλίκι και χαντρούλες στα χρώματα των λουλουδιών κάτω.
Έτσι η Μόνα Λίζα decor, κατάφερε να δημιουργήσει ένα λαμπερό ζεστό ρομαντικό πρωτοχρονιάτικο δείπνο και ένα χρωματιστό γιορτινό ανοιξιάτικο πασχαλινό τραπέζι.
Εάν θέλετε η δική σας εκδήλωση να μοιάζει με πίνακα που ισορροπεί και φυλακίζει το βλέμμα ενώ ηρεμεί τους καλεσμένους σας, πάντα θα έχουμε μία ιδέα που θα είναι μόνο για σας.

 


E-mail  decor@monalisa.gr
Τηλ. 210-6514746 & 6937-150317

 
   
     
Tel. +30 210 6514746, Fax. +30 210 6561270, Mobile: 6937150317
email:decor@monalisa.gr , velissariou@monalisa.gr