ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΝΗΣΙ...Η ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Πατήστε στις διευθύνσεις
http://www.monalisa.gr/gallery/gr/Greek_Islands/gallery_01.htmll ή

http://www.monalisa.gr/gallery/gr/weddings/gallery_01.html

Τα τελευταία χρόνια είναι στη μόδα ο γάμος σε νησί. Είναι μία ρομαντική πρόταση, ενώ συνδυάζουμε διακοπές, έχοντας τους αγαπημένους μας στη χαρά μας. Το γλέντι είναι χωρίς περιορισμό χρόνου, αλλά και χωρίς κανένα θέμα ως προς την ένταση της μουσικής.
Ένα άλλο «θετικό» στο νησί είναι, ότι εάν θέλετε αποφεύγετε πολλούς καλεσμένους που θα σκεφτούν την μετακίνηση, οπότε κάνετε κάτι πιο μαζεμένο οικονομικά και πιο προσωπικό. Βέβαια αυτό δεν εγγυόμαστε ότι ισχύει αν είστε εσείς από το συγκεκριμένο νησί.
Αισθητικά έχετε μεγάλη γκάμα επιλογών αρκεί η εταιρία διακόσμησης να είναι από την Αθήνα. Στα περισσότερα νησιά έχουν κάποια ανθοπωλεία περιορισμένων δυνατοτήτων, ελάχιστη δε είναι η πιθανότητα να βρείτε διακοσμητές, ενώ οι ιδέες είναι από τρίτο τέταρτο χέρι....
Δυσκολίες θα υπάρξουν στην σωστή οργάνωση όλης της εκδήλωσης διότι θα έχετε πολλά στο κεφάλι σας, γι' αυτό θα είναι καλό να βρείτε μία καλή εταιρία οργάνωσης γάμων ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές.
Ένα άλλο ατού που έχετε, είναι ο καιρός ως προς την βροχή, που στα περισσότερα νησιά δεν έχει την συχνότητα που παρατηρούμε τελευταία στην Αθήνα.
Παρ' όλα τα υπέρ η απόφασή σας χρειάζεται καλό ζύγισμα.

 


E-mail  decor@monalisa.gr
Τηλ. 210-6514746 & 6937-150317

 
   
     
Tel. +30 210 6514746, Fax. +30 210 6561270, Mobile: 6937150317
email:decor@monalisa.gr , velissariou@monalisa.gr